HDL.ro utilizează fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru, fara scop comercial. Inainte de a continua navigarea, te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Termeni si conditii de utilizare site. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru confirmi acceptarea termenilor. Afla mai multe
HDL Partner
TERMENI SI CONDITII
Inapoi la site

Atentie: VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII ŞI CONDITIILE DE UTILIZARE PREZENTATE MAI JOS, ÎNAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBTINE ORICE MATERIALE, INFORMATII, PRODUSE SAU SERVICII prin intermediul websiteului hdl.ro (“Site-ul”)

Utilizarea acestui website confirma faptul ca ati acceptat tacit Termenii si Conditiile prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu aceste Conditii, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

Toate paginile site-ului hdl.ro sunt proprietatea societatii HDL Partner S.R.L.
Toate codurile HTML, precum si controalele Active X detinute de acest website sunt proprietatea. HDL Partner S.R.L.

CONDITII DE UTILIZARE

Toti utilizatorii Website-ului hdl.ro se oblige sa respecte prezentele Conditii pentru utilizarea Website-ului.

Acest Acord stabileste utilizarea de catre dumneavoastra a Website-ului de Internet localizat la adresa https://hdl.ro (denumit în continuare „Website-ul”) si se constituie între HDL PARTNER(denumita în continuare “HDL” , „al nostru”, „noua” sau „noi”) si dumneavoastra, actionând din partea dumneavoastra sau a unui cumparator, membru sau furnizor în numele caruia v-ati înregistrat (denumit în continuare „Dumneavoastra”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si/sau utilizarea informatiilor si materialelor Website-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de Website sau a continutului Website-ului, în orice modalitate, Dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre Termenii Şi Conditiile prezentate în continuare, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord. Datele si informatiile sunt prezentate in Website numai in scopuri informative. HDL isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/su structura Website-ului in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre Dumneavoastra daca veti continua sa folositi Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor afisate pe Website .

Dumneavoastra si HDL Partner sunteti contractori independenti si nici o agentie, parteneriat, companie mixta, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin acest Acord.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand, la cererea acestora.

SCOPUL SI NEANGAJAREA RASPUNDERII

Website-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislatia aplicabila. Website-ul si serviciile oferite de Website nu sunt disponibile pentru minori.

Website-ul si materialele continute sunt furnizate de noi numai în scop informative. Prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajam sa furnizam servicii sau consultanta de natura juridica sau de alta natura. Informatia continuta în Website se bazeaza pe surse considerate ca fiind exacte si credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informatiilor. Cu toate acestea, HDL nu garanteaza asupra actualitii informatiilor prezentate pe Website.

HDL nu garanteaza in niciun fel calitatea Website-ului din punct de vedere tehnic si functional si nici lipsa virusilor care ar putea exista pe Website. HDL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de catre Dumneavoastra provenind din disfunctionalitati ale Website-ului.

COPYRIGHT

HDL Partner S.R.L. va autorizeaza sa explorati acest Website numai daca utilizarea este facuta in scop personal, necomercial si cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la dreptul de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala pe care le contin materialele originale pe orice copie a acestora. Website-ul si continutul prezentat pe acesta, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea HDL, cu exceptia cazului in care Dumneavoastra descarcati, prezentati sau imprimati o copie a materialelor prezentate în acest Website folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinta Dumneavoastra necomerciala.

Intregul continut al Website-ului reprezinta proprietatea HDL Partner S.R.L., conform prevederelor legale in materia drepturilor de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea neautorizata in orice mod a oricaror materiale de pe Website, se pedepseste conform legislatiei romane. In situatia nerespectarii acestor conditii, nu sunteti autorizat sa utilizati acest Website si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite ori salvate in calculator.

Cu exceptia situatiilor în care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, si numele comerciale sunt proprietatea HDL Partner si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat in prealabil. Marcile comerciale folosite pe acest Website, proprietatea HDL, sunt urmatoarele: CBK, CBK-Credite, CBK-Asigurari.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal se refera la orice informatii care pot fi utilizate pentru a va indentifica sau pentru a va contacta. Acestea vor fi prelucrate de catre HDL in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea 677/2001”), putand fi folosite in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor noastre, cum ar fi:
Procesarea comenzilor sau a cererilor Dumneavoastra;
Oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra;
Facturarea si incasarea valorii serviciilor;
Solutionarea cererilor, a intrebarilor sau a reclamatiilor Dumneavoastra;
Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor HDL Partner S.R.L. si ale companiilor asociate/partenere;
Contactarea Dumneavoastra (inclusiv prin email sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii HDL Partner S.R.L. si ale companiilor asociate/partenere sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru Dumneavoastra (cu exceptia cazului in care ne-ati adresat o cerere scrisa prin care refuzati sa fiti contactat in acest sens);
Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii;
In urma introducerii datelor cu caracter personal ale Dumneavoastra in una dintre sectiunile Website-ului, va dati acordul expres si neechivoc pentru ca detinatorul Website-ului, pentru intreaga durata a existentei acestuia, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici, precum si pentru informarea Dumneavoastra referitor la activitatea website-ului, a afiliatilor, precum si cu privire la serviciile si produsele/marcile HDL, a afiliatilor si colaboratorilor sai.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELORN CU CARACTER PERSONAL

Drepturile Dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001, sunt urmatoarele: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.
Aceste drepturi includ urmatoarele:
dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele Dumneavoastra sunt prelucrate de catre HDL Partner S.R.L.
; dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia Dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele HDL Partner S.R.L. sau al unui tert ori sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;
dreptul de a va adresa justitiei in situatia in care ati suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor Dumneavoatra cu character personal;
dreptul de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii.
Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, expediata pe adresa HDL Partner din Bartok Bela nr. 11, Tragu Mures, Mures, sau prin email la adresa office@hdl.ro. In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. HDL va comunica informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

DEZVALUIREA INFORMAȚIEI

Prin transmiterea oricaror idei, comentarii, sugestii sau alte informatii catre noi referitoare la îmbunatatirea Website-ului si/sau a serviciilor legate de Website (denumite în continuare „transmiterea”), Dumneavoastra acceptati ca astfel de transmiteri vor fi considerate si vor ramâne proprietatea HDL. Nici o transmitere nu va reprezenta vreo obligatie de confidentialitate din partea HDL Partner si nu va fi obligata sa faca publica nici o transmitere.
HDL Partner va detine toate drepturile legate de transmiteri si va avea dreptul sa foloseasca transmiterea fara restrictie, pentru orice scop, fie el comercial sau de alta natura, fara nici o compensatie catre Dumneavoastra. De asemenea, Dumneavoastra garantati ca detinatorul oricarui drept, inclusiv de drepturi morale, în contextul de fata, a renuntat complet si efectiv la toate aceste drepturi si v-a transmis Dumneavoastra, în mod valid si irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate catre HDL.
HDL Partner S.R.L. are dreptul sa dezvaluie informatia:
Companiilor asociate/partenere care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si noi;
Tertelor parti specificate la art. 4.6 din acesti Termeni si Conditii;
Agentiilor de urmarire a creditelor (cu exceptia cazului in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre Dumneavoastra cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor cu datorii.

LEGATURILE SPRE ALTE WEBSITE-URI

Website-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte Website-uri, oferite doar pentru ajutorul Dumneavoastra. Daca utilizati aceste link-uri, veti parasi Website-ul hdl.ro. Noi nu am analizat aceste Website-uri, nu controlam si nu suntem responsabili pentru aceste Website-uri si/sau continutul lor. Astfel, HDL Partner S.R.L. nu garanteaza informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste Website-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Aceste Website-uri pot trimite propriile lor COOKIES catre utilizatori, pot colecta date, solicita informatii sau pot contine informatii pe care le veti putea gasi ca fiind nepotrivite sau ofensive. În plus, advertiserii de pe respectivele Website-uri pot trimite catre utilizatori COOKIES pe care noi nu le putem controla. HDL Partner isi rezerva dreptul de a dezactiva link-uri din partea oricarui tert catre Website. Nu uitati ca ori de câte ori transmiteti informatii online, aceste informatii pot fi colectate si folosite de persoane necunoscute. HDL nu garanteaza securitatea niciunei informatii pe care o obtineti online. Accesand acele Website-uri si folosind produsele si serviciile de pe acestea o faceti exclusive pe propriul risc.

PROMOTIILE

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului unitatilor noastre, HDL Partner S.R.L. isi rezerva dreptul sa schimbe, sa modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara niciun anunt in prealabil.

ACT DE RENUNTARE, EXCLUDEREA GARANTIEI

WEBSITE-UL ŞI ORICE INFORMATIE, CONTINUT ŞI/SAU MATERIAL LEGATE DE ACESTA SUNT FURNIZATE PE BAZA PRINCIPIULUI „AŞA CUM ESTE”, FARA GARANTII DE VREUN FEL.
NICI O DECLARATIE ORALA, VREO CORESPONDENTA SCRISA SAU VREO INFORMATIE FURNIZATA DE HDL PARTNERNU VA CREA O GARANTIE DE NICIUN FEL, ŞI DUMNEAVOASTRA NU TREBUIE SA VA BAZATI PE NICI O ASTFEL DE DECLARATIE SAU INFORMATIE.
Ne declinam orice responsabilitate fata de acuratetea, continutul sau disponibilitatea informatiilor gasite pe alte Website-uri care au legatura cu Website-ul. Nu suntem responsabili pentru proasta functionare si securitatea telefoanelor, retelelor de electricitate, retelelor electronice, a retelelor, a Internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru caderea, întârzierea sau dificultatile acestora. Mai mult, nu suntem responsabili pentru incorectitudinea informatiilor fie ca sunt cauzate de utilizatorii de Internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de Website, fie de erori umane care pot aparea în procesarea oricarei informatii legate de Website. Website-ul poate sa contina defectini tehnice sau greseli ori omisiuni tipografice. HDL Partner nu este raspunzatoare pentru nici o eroare de natura tipografica, fotografica, tehnica sau legata de preturi (incluzând, dar fara limitare la preturi gresite ale hotelurilor), care apar listate pe Website-ul nostru. HDL Partner îsi rezerva dreptul de a face modificari, sau îmbunatatiri ale Website-ului si ale produselor sau programelor descrise în astfel de informatii, în orice moment, fara vreo notificare prealabila.
Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica rezervari atunci când se dovedeste ca un client este angajat în activitati frauduloase sau nepotrivite, precum si în circumstante din care reiese ca rezervarea contine sau rezulta dintr-o greseala sau dintr-o eroare.

LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

HDL Partner S.R.L., furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest Website, nu sunt responsabile pentru niciun fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui Website, a oricaror Website-uri legate la acest Website sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste Website-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta prevedere legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest Website are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea.

DESPAGUBIRE

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Dumneavoastra sunteti de acord sa despagubiti HDL, sucursalele, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai, absolviti de orice plângere sau cerere, incluzând onorarii avocatiale rezonabile, facute de o terta parte referitor la sau rezultând dintr-o încalcare de catre Dumneavoastra a prezentului acord sau a documentelor pe care le încorporeaza sau incalcarea de catre Dumneavoastra a oricarei legi sau a drepturilor unei terte parti. Faptul ca noi nu actionam în legatura cu încalcari facute de Dumneavoastra sau de altii nu înseamna ca renuntam la dreptulnostru de a actiona în ceea ce priveste încalcari similare sau subsecvente. Dumneavoastra sunteti integral raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii parolei si a contului Dumneavoastra si pentru toate activitatile care au legatura cu acesta.

INLATURAREA RASPUNDERII

PRIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, TOTI UTILIZATORII FAC CUNOSCUT ŞI SUNT DE ACORD CA PARTILE DESPAGUBITE SUNT ELIBERATE, DESCARCATE ŞI CONSIDERATE NEVINOVATE DE ŞI NU SUNT RESPONSABILE PENTRUNICIUN FEL DE RASPUNDERE ÎN CEEA CE PRIVEŞTE TOATE ASPECTELE LEGATE DE SITE (INCLUZÂND DAR FARA A SE LIMITA LA ORICE ÎMBOLNAVIRE, PIERDERE, LITIGIU, RANIRE FIZICA, MOARTE, DAUNE ADUSE PROPRIETATII, ŞI PLÂNGERI BAZATE PE DREPTURI DE PUBLICITATE, DEFAIMARE, SAU ÎNCALCAREA VIETII PRIVATE, ONORARII REZONABILE ALE AVOCATILOR ŞI CHELTUIELI DE JUDECATA) CARE POT APAREA DIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI SAU ACCEPTAREA, POSESIA, FOLOSIREA SAU FOLOSIREA GREŞITA A INFORMATIILOR, MATERIALELOR, SERVICIILOR SAU PRODUSELOR LEGATE DE ACESTEA SAU DOBÂNDITE DE LA ACESTEA. NE REZERVAM DREPTUL CA, ORICÂND ŞI FARA NICI O RASPUNDERE, SA RESTRICTIONAM SAU SA REFUZAM ACCESUL ORICUI LA SITE ŞI LA SERVICIILE, CONTINUTUL, MATERIALELE ŞI FUNCTIILE SALE

ACCES ŞI INTERFERENTE

Dumneavoastra nu veti folosi nici o metoda de a copia Website-ul, continutul sau informatiile continute de acesta fara consimtamântul nostru prealabil dat in scris. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu folositi nici un aparat, program sau metoda care sa interfereze ori sa încerce sa interfereze cu functionarea corecta a Website-ului sau a oricarei tranzactii care se efectueaza prin Website. Dumneavoastra sunteti de acord sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, creati lucrari derivate sau sa prezentati în public orice element de continut al Website-ului fara consimtamântul prealabil scris al nostru sau al unei terte parti.
Informatia pe care ne-o furnizati Dumneavoastra noua (i) trebuie sa nu contina nici un virus, „Cai Troieni”, viermi, bombe logice sau alte metode de programare pentru calculatoare care au ca scop deteriorarea, interferenta cu scop de a afecta, interceptarea sau exproprierea oricarui sistem, date sau informatii si (ii) nu va crea obligatii in sarcina noastra si nu va cauza pierderi (în tot sau în parte) pentru serviciile ISP-urilor noastre sau a altor furnizori.

LEGILE APLICABILE

Acest Website este administrat de HDL Partner S.R.L. de la sediul sau din Targu Mures, Romania. DE ASEMENEA nu garanteaza ca materialele sau serviciile de pe acest Website sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea acestora in afara Romaniei. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest Website sau orice copie sau adaptare care incalca legea. Daca accesati Website-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria Dumneavoastra raspundere. Aceste Conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman. Folosirea Website-ului este neautorizata în orice jurisdictie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termeni si Conditii. Dumneavoastra sunteti de acord ca orice actiune în justitie decurgând din sau în legatura cu Termenii si Conditiile prezentului Acord va fi solutionata de catre instantele judecatoresti competente din România.

COMUNICARE

Întrebari sau comentarii referitoare la Website si la informatii continute în Website pot fi transmise pe e-mail la adresa info@continentalhotel.ro, prin adresa scrisa transmisa la HDL Partner din Targu Mures, Strada Bartok Bela 11, Mures. Orice comunicare sau material transmis noua prin Website sau Internet email este transmis pe baze non – confidentiale.

GENERALITATI

S.C. HDL Partner S.R.L. poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale Website-ului.
PENTRU UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI. Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor